BREDAOPDITMOMENT.NL

HOME     ACTUEEL    NIEUWS     SPORT    ENTERTAINMENT/"KUNST"    LOKAAL     CONTACT

 

Badkamerbelevingsdagen in weekend van 3 en 4 mei

door: RICK BACKX

 

BREDA – Dit weekend worden weer de jaarlijkse badkamerbelevingsdagen gehouden op de Bredase woonboulevard.

Een badkamer. Bron: Google.

 Het hele weekend kunt u bij verschillende woonwinkels toonaangevende douchecabines, inloopdouches, baden, whirlpools, badmatten en douchegordijnen bekijken en uitproberen. Het is zelfs mogelijk uw eigen 'bubbelbad' samen te stellen! Ook kunt u fris zacht badtextiel voelen, een op maat gemaakte badkamerspiegel laten maken en trendy accessoires voor uw badkamer zoeken om uw badkamer een persoonlijke stijl te geven.

 

Douchen en baden tussen het groen

Nieuw dit jaar is de afdeling badkamerplanten. Een absolute trend als het om badkamerbelevingen gaat. “De badkamer is de bevoorrechte ruimte om ons terug naar de natuur te brengen”, aldus RTL4 tuinman Lodewijk Hoekstra. Planten in je badkamer zorgen niet alleen voor een beetje gezelligheid, ze zuiveren ook nog eens de lucht. Niet alle planten zijn geschikt voor de badkamer, maar een hoop tropische soorten wel. Je vindt de badkamerplantenafdeling schuin tegenover de whirlpool tentoonstelling.

 

In verband met de jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei is er op de parkeerplaats voor de Praxis om 20.00 uur precies gelegenheid voor 2 minuten stilte.

Lees ook:

> Adriaan Vlemmix zoekt nieuw baasje voor Okapi

> Scootmobiel na 23 dagen terug gevonden in de berm in het Mastbos
> Bredanaar 47% eenzamer dan gemiddeld